Səhifələr

4/20/2011

ELF-də pulsuz 32-lik göz kölgəsi palitrasııı!!

Qızlaarr, yenicə tutduğum xəbərə görə ELF UK saytı 10 sterlinqdən çox edilən alış-verişlərə pulsuz 32-lik göz kölgəsi - Everyday basics (gündəlik əsas rənglər) palitrasını hədiyyə edir! Türkiyə və Azərbaycana da göndərir:) Yalnızca məhsulları səbətə atdıqdan sonra delivery yerinə Europe, kod yerinə isə FB32EU yazmaq bəs edir ki, palitra səbətinizə gəlsin. Təklif sabah İngiltərə vaxtı ilə günorta 12:00-da sona çatır. Ümidvaram, ELF-in bu palitrasına gözü düşənlərin işinə yarayar:D Mən də dözməyib öz nəsibi aldım:D

Xoş alış-veriş diləyirəm;) Öpüldünüzz:**

16 comments:

Afaq said...

Evaa TBS azerbaycana gelmir???((

Eva said...

Yox, dear, təəssüf ki, yox:/ Yazıb eləmişəm şikayət ki bizə də gətirin:D Amma əgər istədiyin olsa, burdan ala bilərəm səninçün gələndə gətirməyə:)

Horizon said...

aaa ne yaxsi olardi Evaaaa..:) he istirem qoy deyim sen al getirersen pulunu vererem ;)olar ele?? bax men el kremi, bi de beden losyonu istirem :) texminen qiymetleri necedi onlarin??

Eva said...

Hee, ok, canik, no problem;) beden losyonlari 25tl-den baslayir, hardasa 12,5 AZN edir, el kremi de ele 10-12 manat arasi deyisir. thebodyshop.com.tr saytina girib baxa bilersen, hansi qoxulu losyon, krem istiirsen, de mene baxim senincun:)

Anonymous said...

ok-dir ;)The body shop spiced vanilla el kremi , bi de spiced cranberry losyon :)))

Eva said...

Afaa, axi onlar saytda yoxdu ve spiced vanilla ve cranberry yeni il ucun xususi buraxilmis mehsullar idi. Artiq satisda yoxdular! sen yuxarida dediyim sayta bax, orda olanlardan sec, cunki onlar satisdan qaxmayib ve daimi mehsullardi :)

Unknown said...

artık elf de yalan oldu canım ona da ulaşamicaz:( Azerbaycanda böyle salak ötesi bi yasak yoktur umarım da sen faydalanırsın bari orada olduğun vakitlerde..

Eva said...

Evet, canim yaaa:( hatta benim bu paketim yolda, hic bilmiyorum n'apcaaz :( Hic olmazsa, parasini odedigim seyi ala bileyim... Evet, canim, Allahtan Azerbaycanda boyle bi kanun yok. Ben haziranda gidecegim InsAllah, eger istersen, gozunde tutdugun bir sey olursa, soyle bana, ordan siparis vereyim senin icin de, tamam mi, canim? ELF de, ebay de Azerbaycana gonderme yapiyor;):*

Unknown said...

ayy canımsın ya çok mutlu oldum mucuxx<3<3 paketlerine bişe olmaz cnm umarım benim de yolda 2 paketim var ve aynı tedirginliği yaşıyorum:(

Eva said...

:** InsAllah sag-salim, kazasiz-belasiz elimize ulasir, canim! Hic olmazsa, yolda olanlara bir sey yapmasinlar:((

Afaq said...

vanilya vucut losyonu ---http://www.thebodyshop.com.tr/popup_product.asp?pID=5

bi de vanilla VANİLYA EAU DE TOILETTE http://www.thebodyshop.com.tr/product_page.asp?ProductGroupID=1&GroupID=1#


bunlarin qiymetlerile maraqlanib deyersen de mene eva :)

Eva said...

Demeli, can, ozum aldigimdan bilirem:D Vucut losyonu 24,90TL (12.45AZN), Vanilya EDT ise 34.90 tl( 17.45 AZN) eliir:)

Afaq said...

ok :***:)

Eva said...

Almagimi istesen, mayin sonuna kimi xeber et, dear, ok?:* Opuldun:**

Afaq said...

hee, can isteyirem alarsan insallah bakiya gelende gorusub alis verisimizi ederik :DDD :) :***

Eva said...

Ok, dear, aydındı ;)